Lente = energie!

een nieuw begin

De lente is het seizoen van een nieuw begin – nieuwe kleding, een nieuwe look en natuurlijk nieuwe schoenen en een frisse pedicure.

Maar vergeet natuurlijk ook jouw benen niet! Eindelijk terug wat meer huid zichtbaar. Het begin van de lente geeft toch wel wat voorbereiding.

schoonheidsspecialiste

lente

pedicure tips

  • Na een hele winter gesloten schoenen eindelijk terug open schoenen dragen, kan de huid in het begin extra uitdrogen. Zorg dus voor extra hydratatie! Bv. Dadi lotion!
  • Droge huid en open schoenen zorgen vaak voor meer eelt. Werk tussen 2 pedicure behandelingen je eelt wat bij. Bv met de footlogix @ home kit.
  • Tijd om je winterschoenen op te ruimen!  Droog ze goed af en spray ze in met Footlogix shoe deodorant! Zo blijven je winterschoenen fris!
  • Bij het dragen van nieuwe schoenen kunnen pijnlijke blaren ontstaan. Regelmatig aanbrengen van Footlogix Daily Maintanance mousse  kan dit helpen voorkomen.
  • Heb je last van vochtige voeten? Probeer dan eens Footlogix sweaty feet formule
  • Vergeet nooit je zonbescherming! Ook in de lente kan de zon al schade veroorzaken! Zonbescherming vind je hier.
Nails and beauty 10e: pedicure

Gladde benen tips!

korte rokjes!

Stilaan gaan we ook opnieuw wat meer van onze benen laten zien. Laat die korte rokjes en jurkjes maar al komen! 

Maar alvorens we onze benen showen, moeten we toch wat doen aan dat “donzig wintervachtje”.

Een ideale voorbereiding is natuurlijk epileren. Start vroeger op het jaar, Zo geniet jij tegen de lente en de zomer langer van je wax beurt! Dat komt door de groeifasen van onze haren.

Een ideale voorbereiding voor het waxen is om jouw benen te scrubben! Dit maakt komaf met dode huidcellen zijn verwijderd, waardoor de haartjes makkelijker kunnen worden verwijderd.