wat zijn 

cosmeceuticals?

Waar cosmetica vooral bedoeld is om de huid te reinigen, voeden, hydrateren en gezondheid in stand te houden, gaan cosmeceuticals nog een stapje verder. Dit zijn skincare producten die wetenschappelijk ontwikkeld zijn om de huid  te versterken, de huidconditie te verbeteren en eventuele huidschade te herstellen. Cosmeceuticals pakken specifieke huidproblemen effectiever aan dan de meeste gangbare cosmeticaproducten, doordat cosmeceuticals hogere concentraties van actieve ingrediënten bevatten. Cosmeceuticals werken op de diepere huidlagen waardoor ze specifieke huidproblemen effectiever aanpakken en daardoor bijdragen aan huidverbetering.

 

Nails and beauty 10e: pedicure

Wat ik zocht heb ik gevonden bij

Bion Skincare

Ikzelf en vele anderen hebben toch wel last van meer specifieke huidproblemen. Overmatige talgproductie, grove poriën, rosacea, … Daarom wou ik naast de basis skincare toch ook enkele extra producten om die specifieke problemen net wat dieper aan te pakken.

Dezelfde eisen als de basis gelaatsverzorging

BiON Skincare is al meer dan twintig jaar een van de sterkste cosmeceuticals in de VS en Scandinavië, en loopt voorop als het gaat om productontwikkeling en ingrediënten onderzoek. Bion is een Amerikaans familiebedrijf en onderscheidt zich niet alleen door hoge kwaliteit, maar ook door het gebruik van natuurlijke ingrediënten en diervriendelijkheid. Niet alleen een zeer goed samengestelde cosmeceutical, maar ook een productlijn die niet op dieren test en die hart heeft voor het milieu én voor zijn klanten. Zo vind je in deze producten geen parabenen, SLS of SLES, vermijden ze ingrediënten als lanoline en benzoyl peroxide en maken ze geen gebruik van nanotechnologie.

Elke eis die ik stel is hier dus ruim voldaan!

Nails and beauty 10e: pedicure

salonbehandelingen en producten voor thuisgebruik

Voor de salonbehandelingen maken we gebruik van verschillende soorten peelings en enzymen en maskers afgestemd op jouw huidtype om de  beste resultaten te bekomen. Daarbij zijn er dan ook de speciaal afgestemde producten voor veilig thuisgebruik.

 

Nails and beauty 10e: pedicure

peelen en exfoliëren

Peelen en exfoliëren met cosmeceuticals is essentieel voor het behandelen van diverse huidproblemen. Hierdoor kan de huid opnieuw beter functioneren. Het is wel uitermate belangrijk om een goede spf te gebruiken wanneer je cosmeceuticals gebruikt! Door het peelen en exfoliëren verwijderen we de dode huidcellen, de huid wordt hierdoor dunner. Maar deze dode huidcellen werken als natuurlijke buffer tegen de zon.

Nails and beauty 10e: pedicure

Voor en na

Mijn eigen resultaat van de diepe salonbehandeling in combinatie met de dagelijkse producten voor thuisgebruik.

Zoals je kan zien zijn mijn huidstructuur en poriën een stuk fijner geworden. Mijn teint is egaler met minder roodheden.

Ik ben alvast fan!

 

 

met liefde voor je huid en de natuur!

Boek jij jouw behandeling in met onze cosmeceuticals?