Nieuw

Skincare!

Bij een gehele nieuwe productlijn horen natuurlijk ook de bijhorende salonbehandelingen. Deze heb ik opgesplitst in 3 behandelingen om zo perfect tegemoed te komen aan de noden van jouw huid!

 

Nails and beauty 10e Cadeautips

speciaal voor jou!

korting!

Om jou kennis te laten maken met de nieuwe behandelingen en uiteraard ook een beetje te vieren, kan je de hele maand april genieten van 10% korting op alle gelaatsverzorgingen.

Enkel geldig voor verzorgingen die doorgaan in de maand april.

Nails and Beauty 10e: Gelaatsverzorging

het ideale momentje me-time!

Skin & Relax!

Heb je niet meteen een probleemhuid (super!) maar toch wel eens nood aan even echt genieten en tot rust komen? Een ECHT momentje me-time? Dan is deze behandeling ideaal voor jou! We gaan van start met een grondige reiniging en dieptereiniging. Om zo te komen tot het meest leuke moment, DE MASSAGE! Heerlijk genieten. Uiteraard kan een op jouw huid afgestemd masker niet ontbreken. Om de behandeling af te sluiten met aangepaste serum, dagcréme en oogserum.

Nails and beauty 10e: pedicure

de moeilijkere huid

Skin, Balance & Detox

Ben je zoals ikzelf jammer genoeg niet gezegend met een probleemloze huid? Geen paniek! Deze behandeling is speciaal voor jou! 

Acné, tekenen van veroudering, rosacea/ couperose, … Wat jouw probleem ook is, ik stem de behandeling speciaal op jouw huid af. Aan de hand van verschillende peelings en maskers laat ik jouw huid opnieuw stralen! 

Een ware balans en detox voor jouw huid!

Boek snel jouw afspraak

En geniet de hele maand april van 10% korting!