Huidproblemen

Een onzuivere huid, acne, veroudering, rosacea, pigmentatie zijn veel voorkomende huidproblemen. Deze worden veroorzaakt door verschillende factoren die “celstress” geven. 

  • Overmatige talgproductie
  • Verstopte poriën
  • zon (uv-stralen)
  • alcohol
  • roken
  • ongezonde voeding

 

Nails and Beauty 10e: Gelaatsverzorging

celvernieuwing

Om deze problemen aan te pakken is het belangrijk om celvernieuwing te stimuleren. Dit is een natuurlijk mechanisme waarbij de huid zichzelf hersteld en verbeterd.

Deze celvernieuwing kan enkel plaatsvinden wanneer we de dode huidcellen gaan verwijderen. Dit is nodig om plaats te maken voor de nieuwe gezonde en verbeterde cellen. 

Nails and beauty 10e: pedicure

dode celle verwijderen met peelings

Letterlijk vertaald betekent peeling afpellen van dode cellen. Om dit te bekomen maken we gebruik van enzymen (fruitzuren), amandelzuur, glycolzuur en melkzuur. 

Afhankelijk van het huidtype en de huidproblemen wordt er een zuur gekozen om de gewenste resultaten te behalen. 

Zure peelings verwijderen niet alleen de dode cellen door het stimuleren van de natuurlijke afschilfering. Ook bevatten zij ingrediënten die de celvernieuwing extra gaan stimuleren in de diepere huidlagen. Dan weer andere ingrediënten stimuleren tegelijk de aanmaak van collageen en elastine. 

 

maximaal resultaat

Wanneer je je huid zichtbaar wilt verbeteren is het aangeraden om te starten met een kuur van 6 behandelingen met de bijpassende producten voor thuisgebruik. Dit om maximaal resultaat te behalen. 

Nails and beauty 10e: pedicure

huidverbeterende kuur

De intensiteit van peelings wordt tijdens een kuur rustig opgebouwd, zo kan de huid rustig wennen aan de afschilfering en stimulatie zonder irritatie te veroorzaken. 

Door een kuur te volgen dwingen we de huid om maximaal dode cellen af te stoten, waardoor ook de celvernieuwing maximaal wordt gestimuleerd. In combinatie met de juiste bijpassende producten voor thuisgebruik, wordt dit effect helemaal gemaximaliseerd!

Na een kuur geniet je van een optimaal resultaat. Je huid zal volledig en gezond hernieuwd zijn en stralen. 

 

 

huid na behandeling en nazorg

Na een behandeling kan de huid even wat roder zijn. Dit trekt snel weer weg. De huid kan in de eerste dagen ook wat schilfers vertonen. Dit is een normaal proces, het zijn namelijk de dode cellen die loskomen. Dit kan je perfect oplossen door een bij je huid passende moisturizer te gebruiken, deze maakt de “schilfertjes'” meteen onzichtbaar. 

Na elke behandeling is de huid dunner en dus reactiever. Daarom is het absoluut belangrijk om dagelijks goede zonbescherming te gebruiken. 

Meteen ook de reden dat peelings niet worden aangeraden in de zomermaanden. 

 

 

 

De mooiste en beste resultaten bereik je steeds door behandelingen in kuurvorm in combinatie met aangepaste thuisverzorging. Bij de thuisverzorging staat een goede exfoliant centraal. Zo werk je aan extra afschilfering, dit zorgt dat de puistjes vrijkomen en er geen nieuwe ontstaan. 

Daarom hebben we een mooie deal voor je samengesteld. Zo krijg jij korting op je kuur en je producten voor thuisgebruik!

Boek vandaag nog!